Additel серия 875 сухи преносими промишлени температурни калибратори (температурни блокове)
Като професионален техник по поддръжката на промишлено оборудване за измерване на температура, вие знаете, че в работата си се нуждаете от качествен стабилен източник на топлина. Сухи преносими промишлени температурни калибратори от серия Additel 875 с голям цветен сензорен екран, характеризиращи се с бързина, устойчивост и преносимост, а в същото време и висока стабилност на зададената температура, ниско радиално и аксиално отклонение на температурата и ниски температурни колебания поради натоварване. Но това не е всичко! Опцията "Process Calibrator" преобразува сухия преносим промишлен температурен калибратор в триканален измервателен уред за температура / индикатор за температура и процесен калибратор, с възможност за документиране.
  • Три модела: Additel 875-155 (от -40 °C до 155 °C), Additel 875-350 (от 33 °C до 350 °C), Additel 875-660 (от 33 °C до 660 °C).
  • Преносимост, здравина, бърз достъп и стабилизиране на зададената стойност на температурата.
  • Стабилност, еднородност и температурни колебания, дължащи се на натоварването в класа на метрологичните лабораторни калибратори на температурата.
  • Двузоново управление за настройка стойността на температурата.
  • Опцията "Process Calibrator" помага за многоканално отчитане на температурата на свързания референтен термометър, RTD и TC, документиране на процедурите и резултатите от измерването, както и комуникация с HART преобразуватели.
  • Голям цветен сензорен екран.
  • Функция "Self-calibration" за по-добър контрол над работата.

За презентация на сухия преносим промишлен калибратор, попълнете формата по-долу

Име и Фамилия: *
Фирма:
Имейл: *
Телефонен номер:
Съобщение: *
Въведете кода за сигурност: *
Изпрати

Полетата, които са маркирани със звездичка (*) са задължителни.