Ново: 8588A Референтен мултиметър с 8½ позиции на екрана
Безспорно най-стабилният цифров мултиметър в света!


8588A Референтен мултиметър с 8½ позиции на екрана за лаборатории за калибриране
Новият референтен мултиметър 8588A с 8½ позиции на екрана е най-стабилният цифров мултиметър в света, предназначен за потребители в лаборатории за калибриране, отличаващи се с изключителна прецизност, точност и дълготрайна стабилност в широки измервателни обхвати и интуитивен потребителски интерфейс с цветен дисплей.


С повече от 12 измервателни функции, включително цифровизация на сигналите за напрежение и ток, измерване на капацитет, РЧ мощност и възможност за свързване на външни съпротивления, ще опростите, ускорите и по-специално ще намалите работата си в лабораторията с новия цифров мултиметър 8588A с 8½ позиции на екрана.

Основни характеристики:
  • Резолюция от 8½ позиции на екрана, изключителна линейност, нисък шум и стабилност.
  • Гарантирана точност от 3,5 ppm (99% вероятност); 2,7 ppm (95% вероятност) за период от една година без допълнителна самокалибровка.
  • Измерване на ефективните стойности на променливите сигнали (AC rms) десет пъти по-бързо, с два пъти по-ниско ниво на шум и по-висока резолюция, отколкото при сравними инструменти от този клас.
  • Настройването на ширината на отвора (апертурата) в диапазона от 0 до 10 s дава възможност да се увеличи максимално гъвкавостта при улавяне на данните от измерването.
  • Интуитивна структура на потребителския интерфейс и графично показване.

8558A Референтен мултиметър с 8½ позиции на дисплея за системно автоматизиране на производствените процеси
В серията мултиметри 85x8A с 8½ позиции на екрана съществува модел 8558A, който притежава повечето от характеристиките на модела 8588A. Той е точен и бърз. Измерването му от 5 милиона показания в секунда е особено важно за лабораториите за научноизследователска и развойна дейност и промишлени автоматизирани производствени линии, където са необходими скорост и висока резолюция като на този инструмент.За демонстрация на работата на референтния мултиметър Fluke 8588A, моля попълнете формата по-долу:

Име и Фамилия: *
Фирма:
Имейл: *
Телефонен номер:
Съобщение: *
Въведете кода за сигурност: *
Изпрати

Полетата, които са маркирани със звездичка (*) са задължителни.