Изпратете запитване

Измервателни уреди за мощност


С напредъка в енергийната ефективност и мощността в режим на готовност (standby power), необходимостта от точни и надеждни измервания на мощността се увеличава. Много стабилният и надежден анализатор на мощността може да намали загубата на енергия, поради изкривени сигнали в силова електроника, като например инвертори, мотори, осветителни вериги и захранващи устройства.
Анализаторите/измервателните уреди за мощност прецизно измерват енергийните характеристики на устройствата, които произвеждат, конвертират или консумират електроенергия. Анализаторите осигуряват точни измервания на действителната мощност (W), фактора на мощността, хармоници и ефективността на инверторите, моторните задвижвания, осветлението, домакинските уреди, офис оборудването, захранващите устройства и индустриалните машини.

В нашата програма имаме измервателни уреди за мощност на производителя Yokogawa.

Yokogawa е водещият в света анализатор на мощност, предлагащ широк спектър от модели, които отговарят на всички изисквания, дори на най-взискателните приложения. Технологията за измерване на мощност на YOKOGAWA гарантира най-добра точност и стабилност, и най-добри резултати за точност, усъвършенствани изчисления и хармоничен анализ.
 • Yokogawa WT 3000E
  • Анализаторът WT 3000E е най-точният анализатор на мощност на пазара. Основната точност е 0,01% от измерването. Заедно с високата точност, той осигурява широка честотна лента в DC диапазона от 0,1 Hz до 1 MHz. Налични са версии с 1, 2, 3 или 4 изходни канали. Високата точност на измерванията дава точна оценка на потреблението и загубата на енергия.
 • Yokogawa WT 3000E T
  • WT 3000E T е версия на анализатора WT 3000E, специално разработен за приложение при измерванията на трансформатори. Анализаторът осигурява най-точни измервания и висока стабилност при много нисък фактор на мощността.
 • Yokogawa WT 1800E
  • Анализаторът WT 1800E е гъвкав и надежден анализатор на мощността, който гарантира точност на при измерване на мощността от 0,05%. Анализаторът позволява анализ на хармоници до 500 хармоника. Налични са версии с 1, 2, 3, 4 или 6 изходни канали.
 • Yokogawa WT 300E
  • Това е петото поколение на най-продаваните обикновени измервателни уреди за мощност на пазара. Инструментът е идеален за инженери, които извършват измервания на консумацията на мощност в режим на готовност, ENERGY STAR®, SPECpower и IEC62301 / EN50564 тестване и други измервания с ниска мощност. Налични са модели с еднофазна версия WT 310E, WT 310EH и трифазна версия WT 333E.
 • GW Instek GPM 8213
  • Еднофазни измервателни уреди за мощност за най-взискателните измервания.
   Уредът предлага висока производителност с широк спектър от измервателни функции.
   Два начина на показване: стандартен начин (незабавно показване на 8 измервателни параметри) и елементарен начин (показване на четири измервателни параметъра).
   Устройството предлага до 19 параметъра за измерване на мощността, включително напрежение (Vrms / V+ pk / Vpk), ток (Irms / I+ pk /I-pk), честота (VHz /(CFV / CFI), действителна мощност (VA), реактивна мощност (VAR), фактор на мощността (PF), фазов ъгъл (DEG), хармонични изкривявания (THDV/THDI).
   Позволява измерване на консумацията на електроенергията в режим на готовност в съответствие със стандарта IEC62301.