Термографски камери


Термографска камера за индустриална техническа поддръжка

Термографска камера за индустриална автоматизация

Термографска камера за развой и изследвания
 
Термографска камера за оптична визуализация при изтичане на газ – Gas Finder
 

Термографска камера за показване на термично изображение, което не се вижда с очите. Благодарение на тази функция технологията за термографски дисплеи е много полезна в различни области. Нека просто да назовем някои от най-разпространените области на приложение: механична и електрическа поддръжка, строителство, контрол на промишлените процеси, научноизследователска и развойна дейност, неинвазивни тестове, откриване на газове, ...

В нашата програма имаме термографски камери от два световни водещи производителя в областта на термографията, Fluke in FLIR.

Всичко за термографските камери на Fluke може да намерите тук.

Можете да намерите разликите между термографски камери с и без охлаждане на FLIR.


Термографска камера за индустриална техническа поддръжка

  • Основни термографски камери за електрическа и машинна поддръжка... Покажи продукти
  • Мощни термографски камери за индустриална поддръжка и термографски услуги, които изискват висококачествени инфрачервени изображения и усъвършенствани функции на камерата за по-подробни термографски прегледи в различни приложения
  • Професионални термографски камери за инженери и професионални термографски инспектори, които изискват висококачествени инфрачервени изображения за анализ на най-малките детайли в едно изображение, използвайки най-модерните функции, с които са оборудвани камеритеТермографска камера за индустриална автоматизация

Термографските камери за промишлена автоматизация се използват в следните приложения: автоматизиран контрол в производството, контрол на производствените процеси, мониторинг на инсталации, както и електрическо и механично оборудване, откриване и предотвратяване на пожари, ...
Всичко за термографските камери за индустриална автоматизация можете да намерите тук. За повече информация, моля, изпратете ни запитване.
Изпратете запитванеТермографска камера за развой и изследвания

Термографски камери за най-взискателните приложения в развойни центрове и изследователски лаборатории за неинвазивно изпитване се обхващат продуктите на FLIR. Можете да прочетете всичко за офертата тук. За повече информация, моля, изпратете ни запитване.
Изпратете запитване
Термографска камера за оптична визуализация при изтичане на газ – Gas Finder

  • Термографските камери за оптично визуализиране на изтичането на газ - Gas Finder, се използват за контрол на газовите инсталации. Основните им предимства са, че те позволяват инспекцията на големи площи и определянето на местата за изтичане на газ в реално време, без да се прекъсва процеса на работа.
  • Тези видове камери се използват за откриване на различни видове газове в нефтената и нефтохимическата промишленост, за откриване на природни газове (напр. метан), в производствения процес за контрол на електрическата мрежа (SF6 или H2), за наблюдение на пещите и котлите, за откриване на невидими за очите химикали (CO, CO2, VOC, SF6, амоняк).
  • Всичко за термографските камери за оптично визуализиране на газовете FLIR може да се намери тук. За повече информация, моля, изпратете ни запитване.
Изпратете запитване